РОКЛИ НА ХРИСТО ЧУЧЕВ ЗА 12,000 ЛЕВА ЩЕ БЪДАТ РАЗХОДЕНИ НА СВЕТОВЕН ПОДИУМ ОТ ЕЛЕОНОРА СТОЯНОВА И ГЕРИ ДОНЧЕВА

Дизайнерът Христо Чучев ексклузивно ще се погрижи за гардероба на Елеонора Стоянова – представителката на България в световния конкурс „Мис Глобал“. Носителят на престижната награда на Академията за мода – „Златна игла 2018“ ще облече и Гери Дончева за гала спектакъла на конкурса, където тя ще бъде ментор на момичетата и ще помага с награждаването в качеството си на вече коронована кралица на красотата от същия конкурс. Христо Чучев е заложил на бляскави материи с ръчни бродерии и инкрустирани кристали, а фини италиански дантели са неизменна част от стила му. Три бални рокли и две коктейлни рокли ще са тайното оръжие на Елеонора Стоянова.

В миналогодишното издание на американския конкурс „Мис Глобал“ участваха представителки на 72 държави. В него имат право да участват жени до 35 годишна възраст, като се допускат и самотни майки, тъй като това е една от платформите, които конкурсът пропагандира заедно с ценности като образование за всички деца, борба срещу домашното насилие, трафик на хора и световния глад.

Елеонора Стоянова е поканена за участие в конкурса от Гери Дончева – първата българка участвала в „Мис Глобал“, която през 2015 г. се върна с корона от Филипините, където ще се проведе и тазгодишният финал. Последната носителка на титлата „Мис Глобал“ Барбара Виторелли ще предаде короната на новата носителка на престижната световна титла на бляскава церемония в Манила на 11 февруари пред над 15 000 човека.

Българската претендентка Елеонора Стоянова е на 22 години, завършва бизнес икономика в УНСС и работи на висока позиция в израелска компания на английски и немски език. Тя е водеща и на телевизионно предаване на английски език за корейския пазар. Елеонора е готова да представи България с интересен национален костюм и с речи относно българското розово масло, българската азбука, символите на знамето ни, както и на здравна тема, които ще представят личната ѝ кауза в благотворителна насока и ще бъдат нейният залог за успех пред международното жури. Г-ца Стоянова повече от месец работи и с хореограф, за да представи България по най-добрия начин, като е подготвила специален танц за вечерта на талантите.

Фото: Личен архив

РОКЛИ НА ХРИСТО ЧУЧЕВ ЗА 12,000 ЛЕВА ЩЕ БЪДАТ РАЗХОДЕНИ НА СВЕТОВЕН ПОДИУМ ОТ ЕЛЕОНОРА СТОЯНОВА И ГЕРИ ДОНЧЕВА
Тагове:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *