Медиите за HC Design

Fashion.bg: "Христо Чучев с нова колекция, достойна за арабска принцеса"

Дизайнерът Христо Чучев, който до момента е представял на сцената на Sofia Fashion Week впечатляващи сватбени рокли, за първи път показа лимитирана официална колекция по време на втората Haute Couture вечер на 27 септември 2017 г. Дефилето на дизайнера превърна модния подиум в картина от арабска приказка.

КЪМ СТАТИЯТА

Sofia Fashion Week: 'Христо Чучев представя сватбена колекция в Haute Couturе вечерта на SFW SS 2017''

 

Със страст, отдаденост и висок професионализъм Христо Чучев създава своите уникални сватбени и официални рокли за дамите. С майсторството на художник, вдъхновен от красотата на жената, той сътворява всяка своя колекция. Христо Чучев е безкомпромисен в избора на висококачествени материи, също към прецизната ръчна изработка и уникалните детайли.

КЪМ СТАТИЯТА

fashion-lifestyle.bg: 'LADY UKRAINE Е НОВАТА LADY UNIVERSE 2017'

Участничките в конкурса блестяха в рокли на дизайнера Христо Чучев

Украинката Наталия Власенко грабна короната на международния конкурс Lady Universe 2017. Събитието събра цяло съзвездие от красиви момичета, представителки на над 30 държави, а за победителката единодушно гласува и журито, и публиката със своите аплодисменти.

КЪМ СТАТИЯТА
codefashion.bg: 'Христо Чучев представя сватбена колекция „Вълшебство“ есен-зима 2016/2017'

Зимната сватба има свое неповторимо очарование, а булките в студените месеци съвсем не са ограничени в избора на прекрасна сватбена рокля, напротив. „През зимата дамите могат да бъдат още по-красиви и неотразими в своя специален ден.“, смята дизайнерът Христо Чучев и го потвърждава със своята сватбена колекция „Вълшебство“, есен-зима 2016/2017.

КЪМ СТАТИЯТА

списание Булка: 'Pоклите, създадени с любов'

Сред нашумелите имена в българската мода, днес все по-често се говори за дизайнера Христо Чучев. Модните критици дори го сравняват с величия като Ели Сааб и Зухаир Мурад. Посветил творчеството си на сватбените и официални рокли, той им се отдава с цялата си любов и сърце вече почти 10 години. Изпълнени с прецизен почерк, моделите му се отличават с изваян силует, следващ женските извивки. Изработени са от изискани материи, с много ръчна работа по тях.

КЪМ СТАТИЯТА

 

Епицентър: 'Диляна Попова открива ревюто на Христо Чучев'

 

Сватбената колекция "Вълшебство" ще бъде представена от топмоделите Юлия Юревич и Диана Иванчева.
Лице на колекцията за събитието е топ моделът и актриса Диляна Попова, която ще открие ревюто на дизайнера Христо Чучев. Тя ще покаже първия и последния тоалет в колекцията, които са изработени специално за нея.

КЪМ СТАТИЯТА

lifestyle.bg: 'Дантелени булки'

Тази година актуалните булки ще бъдат облечени... в дантела. Значението на булчинската мода не намалява. Напротив, този ритуал е все по­вълнуващ. А настоящият месец ­ май, е определян от родните дизайнери, като месеца на сватбите. През септември също има много венчавки. Дизайнерът Христо Чучев издаде някои акценти и модни тенденции за сезона.

КЪМ СТАТИЯТА

ДУМА: 'Дизайнерът Христо Чучев избра Марина Кискинова за лице на "Силует"'
Тенденции при сватбената мода - сватбена колекция „Силует” на дизайнера Христо Чучев
Тенденции при сватбената мода - сватбена колекция „Силует” на дизайнера Христо Чучев

Талантливата актриса и певица Марина Кискинова бе избрана от дизайнера Христо Чучев за лице на неговата най-нова колекция булчински облекла. "Силует" е вдъхновена от красотата на женската фигура, всяка от роклите подчертава извивките на тялото и носи име, започващо с буквата "И" - Ира, Изабела, Ивет и т.н.

КЪМ СТАТИЯТА