За Hristo Chuchev Design

Христо Чучев - дизайнер на сватбени и официални дамски облекла

За мен хубавата рокля е като жената – изисква специално отношение, внимание, нежност и любов“, споделя дизайнерът Христо Чучев.

Той се е посветил на красотата на жените и на това да ги прави щастливи. Създаването на изящни тоалети за дамите е негова страст и с майсторството на художник, вдъхновен от красотата на жената, той сътворява всяка рокля.

Христо Чучев твори официални и сватбени облекла близо 10 години с отдаденост и висок професионализъм. Той е безкомпромисен в избора на висококачествени материи, към прецизната ръчна изработка и уникалните детайли. Дизайнерът е убеден, че хубавата рокля е нещо повече от добра комбинация на качествени платове, оригинални идеи и перфектни кройки. Ето какво мисли Христо Чучев за специалната връзка межу жената и роклята: „Жената носи роклята и когато я облече, трябва да сияе с нея, да блеси, а не роклята да блести на жената. Роклята трябва да допълва жената, а не обратното. За мен точната формула за перфектната рокля е в добрата комбинация от удобство и ефект. Роклята винаги може да се направи и удобна, и ефектна. Именно това е нужно, за да се чувства жената възхитителна с избраната рокля!“

Дизайнерът Христо Чучев представя свои колекции на престижните събития на Академията за мода – „Златна игла“ и „БГ Модна икона“, на най-мащабното модно събитие в България – Sofia Fashion Week и много други. Тоалетите на дизайнера Христо Чучев са предпочитани от редица известни личности в България, сред които музиканти, изпълнители, топ модели, бизнес дами и други.

HC Hristo Chuchev Design  е представител за България и на марките  La Sposa, White one и It's my party, част от Pronovias Fashion Group.