Дизайнерът Христо Чучев и Destiny Quartet в артистичен тандем за БГ Модна Икона 2016

Дизайнерът Христо Чучев и Destiny Quartet в артистичен тандем за БГ Модна Икона 2016

Дизайнерът Христо Чучев и Destiny Quartet подготвят изтънчена комбинация от мода и музика специално за БГ модна икона 2016. В артистичен тандем те ще закрият ревю-спектакъла непосредствено преди официалната церемония  по награждаването на най-стилните българи, която ще се състои на 14 декември във Витоша Парк Хотел.

         Специално за изисканото събитие, организирано от Академията за мода, Христо Чучев подготвя шикозна колекция с официални вечерни рокли от дантела. Дизайнерът разкрива предварително, че два от тоалетите са изработени от дантела, с която работи самият Ели Сааб. Destiny Quartet със своя силно разпознаваем, оргинален и модерен прочит на класически произведения, ще създадат вдъхновяваща атмосфера за модното дефиле на Христо Чучев. Нещо повече, свирейки Гери (цигулка), Ива (виола), Лори (виолончело) и Звезди (цигулка) с елегантност и финес ще представят част от колекцията на дизайнера.

Четирите дами владеят до съвършенство печелившата комбинация от перфектна техника на изпълнение и абсолютна женственост, която ще демонстрират наред с музикалните си умения и талант по време на БГ модна икона 2016. Запазена марка на формацията е богатият репертоар от модерни аранжименти на произведения от класически композитори, филмови шедьоври и етномотиви. Техният музикален сюрприз за събитието ще включва и  известното бразилско парче Tico-Tico, композирано от Зукиня де Абреу през 1917 г. и изпълнено от тях в нов аранжимент.

Aртистичният тандем между музикалния квартет и дизайнера започва в неповторимата 5-звездна атмосфера на комплекс Uva Nestum Wine & SPA край Гоце Делчев, където именно Destiny Quartet снимат фотосесия с тоалети на Христо Чучев за календара на комплекса за 2017 година. Страстта на Христо Чучев към модата и страстта на чаровниците от Destiny Quartet към музиката се преплитат и създават тяхното красиво творческо партньорсво. На елегантна „среща“ между официалната мода и класическата музика ще се насладят всички гости на БГ модна икона 2016.

Дизайнерът Христо Чучев и Destiny Quartet в артистичен тандем за БГ Модна Икона 2016

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *