Габриела Георгиева спечели титлата Mrs Top Europe Universe 2016

Габриела Георгиева спечели титлата Mrs Top Europe Universe 2016

*За финала на световния конкурс Mrs Universe българката избра ефектна рокля на дизайнера Христо Чучев

Габриела Георгиева – Mrs Bulgaria Universe 2015 и мениджър на СБАЛ „Свети Лазар“, спечели титлата Mrs Top Europe 2016 в най-престижният и мащабен световен конкурс за oмъжени дами Mrs Universe.

В първия тур, където участничките показаха националните си костюми, Габриела Георгиева се представи с автентична народна носия от Якоруда. В последния четвърти тур претендентките за титлата Mrs Universe 2016 дефилираха с официални вечерни рокли. Mrs Bulgaria Universe 2015 премина по подиума с униклана, ръчно изработена дантелена рокля, дело на българския дизайнер Христо Чучев. Ефектната рокля носи името “Данила” и е в мек прасковен цвят, изработена от 3D дантела в съчерание с френска дантела и подплатена с прозрачна телесна основа.

Тази година международният конкурс се проведе през месец септември в огромната зала на олимпийския Nansha Stadium – в град Гуанджоу, Китай и в него участваха представителки от над 70 държави, като Габриела Георгиева се класира във финалната 20-ца. В рамките на 10 дни авторитетно жури наблюдаваше участничките във всичките им прояви и дейности. Всяка от дамите изнесе доклад и презентация на тема „Не! на домашното насилие“.  Финалът на международния конкурс  беше грандиозен спектакъл в четири тура. Красавиците от цял свят бяха посрещнати като холивудски звезди. Пристигнаха с луксозни лимозини и преминаха по червен килим, а през  това време на оргомните екрани в залата излъчваха персоналните видео визитки на всяка една от тях.

Снимки: Габриела Георгиева с рокля на дизайнера Христо Чучев
Фото: Личен архив

Габриела Георгиева спечели титлата Mrs Top Europe Universe 2016

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *